Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Jumaat, April 06, 2012

Bershit 3.0: siapa yang ganggu siapa ni, Pak Samad???

Sentiasa tidak berpuas hati dengan kerajaan Barisan Nasional, itulah dia A. Samad Said. Apa jua yang dilakukan oleh kerajaan BN semuanya tidak betul dimata A. Samad Said. Dalam pemikiran A. Samad Said hanya dia, hanya S. Ambiga Sreenavasan, hanya pihak Pakatan Haram Pembangkang saja yang sempurna, yang betul segalanya.

Setelah kerajaan dibawah pentadbiran Datuk Seri Mohd. Najib nampak semakin banyak melayan hampir separuh dari tuntutan serta kehendak pihak mereka namun itu semua juga seakan-akan masih tidak cukup bagi A. Samad Said serta puak-puak beliau daripada Pakatan Haram. Kerajaan sudah turut kemahuan mereka yang ini, mahu lagi paksa kerajaan menurut semua apa yang ada didalam benak mereka. Memang sial!!!

Lagi mahu berdemo 28 April ini, apakah A. Samad Said langsung tidak terpikir tentang perasaan majoriti rakyat di negara ini yang tidak suka kepada apa yang pihak lakukan. Apakah A. Samad Said pikir seluruh rakyat Malaysia menyokong apa yang puak-puak mereka tu lakukan. Tidakkan beliau terpikir kesannya ke atas ekonomi, keamanan serta keselamatan negara jika sesuatu perkara tidak diingini berlaku andai diteruskan juga rancangan Bershit 3.0 itu nanti.

A. Samad Said kata beliau terus terganggu serta tidak berpuas hati dengan kerajaan(di sini)

4 ulasan:

Johan berkata...

A Samad Said yang kini hidup bonus walhal ramai dah kawan-kawannya dah meninggal dunia sepatutnya ke surau, dalami ilmu agama, berbakti dengan membersihkan tandas-tandas surau yang berbau shit... lagi kita salute...lupakan bab dunia...

jejakazman berkata...

betul tuu...drpd kite meninggalkan sesuatu yg busuk utk anak cicit kiter ....ingatlah jgn takabur dengan dunia .....

Yurni berkata...

Assalamu'alaikum Pak Samad. Pagi Jumaat yang mulia ini saya mohon Pak Samad bermuhasabah diri demi kepentingan Ummah dan bukannya kepentingan Anwar Ibrahim Zionis & sekutunya si Ambiga. Rakan2 seangkatan Pak Samad (termasuklah Ayahnda saya sendiri) ramai yang telah pergi meninggalkan dunia yang fana ini dan saya tingkatkan doa agar apabila sampai waktunya, Pak Samad akan menghelakan nafas yang terakhir di dalam keadaan penuh keimanan. Amin.

my berkata...

jom tonton pelbagai saluran tv dari dalam dan luar negara seperti Discovery Turbo.Discovery World Hd.Discovery Channel.History Channel.Astro Ria.Astro Prima. Astro Oasis.Tv3.Tv2.Bernama Tv.Al Hijarah Tv dan banyak lagi secara percuma di > http://setcast.blogspot.com/2012/04/live-streaming-malaysia-tv-tv-online.html ,anda jugak boleh mendengar pelbagai siaran radio Online malaysia di > http://setcast.blogspot.com/2012/03/malaysia-radio-online-listen-live.html secara percuma ,jom terjah

Arkib Blog