Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Sabtu, April 28, 2012

Ambabiga terima ratusan billion dari dana asing untuk tumbangkan kerajaan awam di Malaysia !


Sama ada mahu untuk percaya ataupun tidak, apa yang jelas kini adalah Ambabiga memang nyata telah berhutang dengan pihak tertentu di luar negara. Hutang bukan sedikit, malah kalau silap haribulan negara Malaysia akan digadai untuk melunaskan semua hutang beliau itu.

Kenapa Ambabiga begitu beriya-iya sekali untuk memastikan agar perhimpunan haram itu dapat dilangsungkan pada hari ini 28 April sebagaimana yang telah diarahkan, ini adalah kerana semasa menerima pinjaman wang tersebut Ambabiga telah diberi syarat di mana terma serta syaratnya menghendaki Ambabiga berusaha sedaya upaya yang mungkin sehingga kerajaan Malaysia yang dipilih secara sah oleh rakyat akan tumbang dan digantikan dengan kerajaan boneka Barat.

Sehubungan dengan itu, sekiranya Ambabiga berjaya melakukan apa yang terkandung didalam syarat pinjaman berkenaan maka dengan sendiri atau secara otomatik hutang beliau dengan pihak Barat akan turut langsai ataupun Bersih.

Ini adalah percubaan kali ketiga oleh Ambabiga untuk membersihkan hutang berbilion-bilion dengan pihak Barat dan oleh kerana itulah perhimpunan haram mereka hari ini dinamakan sebagai Bersih 3.0.

Kepada seluruh warga Kuala Lumpur serta seluruh rakyat Malaysia, janganlah anda semua terikut-ikut dengan perangai para pemimpin daripada Pakatan Haram serta Ambabiga. Bersusah payah para pejuang kemerdekaan yang terdahulu untuk melepaskan negara ini daripada tangan penjajah, tetapi apa perlunya bagi kita hendak menyerahkan Malaysia sekali lagi kepada pihak asing

TOLAK AMBABIGA ! TOLAK A. SAMAD SAID! TOLAK ANWAR IBRAHIM! TOLAK MAT SYABU! TOLAK LIM GUAN ENG! TOLAK NIK AZIZ! TOLAK TIAN CHUA! TOLAK SEMUA PEMIMPIN YANG GILA SEPERTI MEREKA-MEREKA YANG ADA DI DALAM PAKATAN HARAM PEMBANGKANG!!!

HIDUP BARISAN NASIONAL!
HIDUP BARISAN NASIONAL!
HIDUP BARISAN NASIONAL!
Posted by Picasa

Tiada ulasan:

Arkib Blog