Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Sabtu, Oktober 08, 2011

Selamat berangkat ke Tanah Suci Mekkah., Husin Lempoyang & rombongan

 Ucapan selamat pergi dan selamat kembali kepada sahabat blogger Tuan Husin Lempoyang serta semua ahli keluarga yang akan turut bersama berangkat ke Tanah Suci Kota Mekkah hujung minggu ini bagi mengerjakan ibadat haji.

Ketika di hadapan Kaabah, panjatkan doa untuk kesejahteraan berterusan negara Malaysia serta rakyatnya, doakan juga agar bajet 2012 yang dibentangkan oleh PM Datuk Seri Najib akan diluluskan dengan jayanya di Parlimen kelak.

Dan seterusnya panjatkan juga doa ketika disana supaya pada PRU-13 akan datang Barisan Nasional akan menang besar melebihi 2/3 majoriti agar kerajaan menjadi lebih kuat dan tidaklah terlalu takut sehingga kelihatan sering tunduk kepada desakan Pakatan Pembangkang.

Pembangkang desak hapuskan PPSMI, kerajaan BN turuti... pembangkang desak mansuhkan ISA, kerajaan BN akur... pembangkang desak agar SPR dibersihkan, kerajaan BN lagi menurut dan banyak lagilah! Mana jadi kalau berterusan begitu, maka doakan dari Tanah Suci Kota Mekkah agar BN bangkit dan kuat semula laksana zaman Tun Dr Mahathir Mohamad dulu...
Berbanyak-banyak terima kasih atas pemberian buku ini "A History Of God" kepada Anak Merdeka menjelang Pilihan Raya Umum Negeri Sarawak ke-10 yang lalu. Dan dengan iringan doa yang tulus dan ikhlas semoga sdra Husin Lempoyang, keluarga serta rombongan haji Malaysia yang lainnya akan memperolehi haji yang mabrur dan mudah-mudahan semuanya akan selamat kembali dalam keadaan yang sihat sejahtera !

Arkib Blog