Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Sabtu, September 10, 2011

Nik Aziz terima wahyu mengenai PRU-13 dari kerajaan langit !

"Kita hendak menang Parlimen 60 kerusi termasuk kerusi yang digunakan oleh Karpal Singh tu, (segala usaha) langsung tidak ada faedah untuk akhirat melainkan dengan Islam, UMNO kena faham duduk atas dunia ini bukan manusia yang buat tapi Allah Taala buat.

"Allah Taala menetapkan bahawa hujung dunia ini ada pembalasan di akhirat, syurga dan neraka, yang kena dengan kehendak al-Quran dapat syurga, yang tidak kena neraka, orang Arab pun kalau tidak kena dengan al-Quran akan masuk neraka, inikan pula orang Melayu," kata Datuk Nik Aziz kepada Utusan Malaysia semalam.

5 ulasan:

C L J berkata...

Tok Guru pun kalau buat tidak kena tok usah nak kata kenalah. Nya kena semacam ......

LADO TOKOU berkata...

Tapi masaalahnya Tok Guru sendiri pun tak takut dengan pembalasan akhirat kerana menjual agama semata mata untuk dunia. Tok Guru juga hanya pentingkan Kuasa di Dunia akhirat soal no 2..

sgray berkata...

betul lah apa yg diperkatakan kODOK Garu nie....sikap mereka seiras dengan Iblis..cuma baik sikit Iblis dari mereka..SEBAB iblis masih takut dan mengenal tuhan dan menyembah nya.sekalipun telah di jamin ALLAH neraka sebagai tempat perhentian mereka...tidak bermuka2 muka. lain dari juak2 yang songsang dan menyegurtukan nie..

Nauzubillah..PAS ..HAMPEHHH..

hilbert berkata...

Nik Aziz semakin mengarut...macamlah dia dah pernah pergi ke akhirat jumpa dengan Tuhan...haha

suria16 berkata...

mimpi agaknya si tuani,6 belum tentu, inikan 60 gila meroyan kut.

Arkib Blog