Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Khamis, September 29, 2011

Ketua Pembangkang 'Mati Pucuk'! Anwar lebih rela mengaibkan dirinya sendiri !!!

Bersumpah laknat tak nak. Disoalbalas pendakwa raya lagi tak nak dan terus cuba mengelak dengan berbagai helah. Kalau benar tidak bersalah kenapa takut sangat?

Tetapi lebih rela pula untuk mengaibkan diri sendiri daripada melakukan sumpah laknat bagi menyangkal tuduhan kalaulah benar dia tidak pernah meliwat Mohd Saiful Bukhary.

Pengakuan Anwar Ibrahim kononya beliau mengalami masalah "Mati Pucuk" bukan sahaja membogelkan diri beliau seorang malahan turut menelanjang seluruh keluarga serta turut memalukan barisan pemimpin pembangkang di dalam Pakatan DAP, PKR dan PAS.

Bagaimana mereka yang berada di dalam Pakatan Haram tak kira apa jua jawatan yang disandang sanggup untuk menerima seorang pemimpin yang sudah "Mati Pucuk" untuk menjadi ketua kepada mereka?

Di dalam sesebuah instituti kekeluargaan pula, jika seseorang suami yang telah disahkan sebagai "Mati Pucuk", itu merupakan satu keadaan yang sangat mengecewakan, merugikan serta memalukan mereka yang berkaitan apatah lagi bagi mereka yang sekadar diwakili yang bukan terdiri daripada ahli keluarga atau sahabat.

Tiada ulasan:

Arkib Blog