Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Isnin, Ogos 01, 2011

DS Azizan & Datuk Dr Harun mangsa konspirasi terbaru UMNO/BN ?

Foto dari blog Bro Jinggo/Politik Harian


Foto dari blog Bro Jinggo/Politik Harian
Melihat kepada dua gambar ini, teringatlah pula dengan tuduhan melulu yang memang sinonim dengan pihak pembangkang apabila ianya seperti sudah menjadi satu kebiasaan bagi menyerang pihak lawan serta seolah ia seperti satu permainan didalam politik puak-puak Pakatan Haram DAP, PAS dan PKR.

Biasanya, jikalau ada satu-satu perkara yang tidak menguntungkan pihak mereka, tidak pernah sama sekali kita melihat puak-pak Pakatan Haram hendak menerima hakikat secara terbuka melainkan mereka lebih suka menyalahkan pihak lain yang bertanggungjawab ke atas apa jua masalah yang sedang menimpa mereka.

Gambar menunjukkan Menteri Besar Kedah Darul Aman YAB Datuk Seri Azizan Abdul Razak dan Timbalan Mursyidul Am PAS Datuk Dr Haron Din yang dimasukkan ke dalam Institut Jantung Negara (IJN) akibat komplikasi jantung serta serangan darah tinggi. Harap kedua mereka akan segera sembuh dan kembali bertugas seperti biasa !

1 ulasan:

aku berkata...

selain Putrajaya...LRT...dll...IJN antara idea Tun Dr. Mahathir yang dapat direalisasikan dan berjaya memberikan peluang dan ruang...untuk setiap orang mendapatkan rawatan.....

biar apapun yang orang perkatakan kepada pejuang kebenaran.....keadilan....spt Tun Dr. Mahathir, Tun Dr Siti Hasmah....DS Najib...dan pejuang2 terdahulu....yang tetap menjadi perhatian dan tumpuan mereka...adalah pembelaan terhadap golongan yang memerlukan....dan mereka masih lagi konsisten....

semoga dipermudahkan urusan....

Arkib Blog