Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Sabtu, Mei 21, 2011

Video "alien" warga UFO bunuh diri di Russia. Konspirasi BN?



Demam sekarang ni. Cuaca sangat panas berpunca dari lapisan ozon yang semakin menipis. Hilang idea nak tulis apa.

Layan video nih saja kawan2... Alien terjun dari angkasa, bunuh diri kerana gaji dia jadi pemandu piring terbang belum dibayar walau dah masuk 9 bulan dah...sudahlah harga petrol hari2 naik, harga barangan lain juga naik...

3 ulasan:

Malaysian Epic berkata...

haha alien tu makan ayam x ? ayam pun naik skang, harap dapat kongsi link bro bagi politik yg lebih bebas


http://malaysianepic.blogspot.com/

Jeffry berkata...

DIA XDE LESEN MEMANDU LA BRO HEHEH

hilbert berkata...

ME, T/ksh..
ayam harga nak juga ikut tabiat ayam kalu dah senja akan naik reban..

Bro Jeff, agaknya lah tu atau alien kecewa tak terpilih dalam pemilihan kerajaan langit baru2 nih ;)

Arkib Blog