Negarawan Terulung

Negarawan Terulung
YABhg Tun Dr. Mahathir Bin Mohamad, 88 tahun

Terima Kasih atas sokongan anda semua !

Rabu, Disember 23, 2009

Blog Kumbang: Analisis Ringan Politik di godam

Sebuah blog terkemuka milik Kumbang iaitu salah seorang blogger dalam kumpulan AIDC iaitu Analisis Ringan Politik Ringan dan Isu Semasa Malaysia di http://analisisringan.blogspot.com telah di godam tidak lama selepas beliau menerbitkan sebuah artikel terbaru bartajuk "Anwar Atartuk Dianugerah Pingat Demokrasi," klik http://www.anwaraidc.com/2009/12/perjuangkan-sekularisme-anwar-atartuk-dianugerahkan-pingat-demokrasi.html#more dan baca selanjutnya.

Sepatutnya perkara seperti ini tidak akan berlaku jika benar pihak-pihak yang sering melaungkan kebebasan bersuara, kebebasan menulis, kebebasan menyuarakan pendapat dan sebagainya lagi jujur dengan apa yang mereka katakan.

Apa yang telah ditulis serta diketengahkan oleh saudara Kumbang didalam blog beliau itu bermaksud untuk mengajak semua pembaca supaya berusaha berfikir secara matang berkenaan dengan sesuatu isu yang selalu timbul yang membabitkan Penasihat PKR YB Datuk Seri Anwar Ibrahim, samada ianya boleh diterima ataupun sebaliknya.

Diharap agar saudara Kumbang terus menulis seiring dengan semangat kita sebagai blogger pro-kerajaan yang senantiasa mahu melihat supaya Barisan Nasional bertambah semakin kuat dari masa ke semasa. Teruskan perjuangan saudara Kumbang... sokongan daripada saya untuk anda adalah 100% !!!

3 ulasan:

Jeffry berkata...

SLM BRO...WLUPUN TINGGAL KUKU JARI SEKALI PUN..LWN TETAP LWN!..YG PENTING ANUWAR & THE LIWAT GENG X AKAN DPT BERNAFAS DGN SEMPURNA!!..KITA LANYAKK HABIS2AN!!

hilbert berkata...

Ya Bro Jeffery, kita juga harap supaya Kumbang tidak akan mengalah hanya kerana usaha beliau mengupas banyak isu yang berguna untuk dijadikan sebagai tauladan dan sempadan telah disabotaj oleh pihak-pihak yang tidak bertanggungjawab...

Panglima Perang Cyber berkata...

Sokongan geng BPN untuk Kumbang...

Arkib Blog