Utusan Malaysia Online - Kartun
Berjuta harapan selama ini yang ingin melihat dua parti terbesar orang Melayu di negara ini agar dapat bekerjasama dalam mempertahankan kepentingan kaum Melayu khususnya dan Bumiputera lain amnya serta agama Islam secara keseluruhannya mungkin akan tercapai sekiranya persetujuan yang disuarakan oleh Mursyidul Am PAS yang juga Menteri Besar Kelantan YAB Datuk Nik Aziz Nik Mat benar-benar diterjemahkan seterusnya didalam bentuk tindakan susulan dan bukannya hanya kata-kata yang akan dinafikan semula selepas itu.
Apa-apapun sebagai salah seorang daripada jutaan rakyat yang amat mengutamakan perpaduan dikalangan antara kaum majmuk serta keharmonian didalam negara ini, maka saya dan mungkin anda juga pasti tertunggu-tunggu akan perkembangan terbaru ini. Kita hanya mampu mengharapkan agar semuanya nanti akan betul-betul terjadi demi agama, nusa bangsa dan negara.
bang, baca kat sini..http://www.harakahdaily.net/v2/index.php?option=com_content&view=article&id=27583:pas-tetap-tentang-umno&catid=1:utama&Itemid=50
BalasPadammana yang betul ni?
salam bro,
BalasPadamni blog sahabat baik kwn.. baru nak belajar buka blog. Dia bersemangat nak belajar blogging tapi masih perlu di'guide'..
http://alehkayong.blogspot.com/
Mari kita ajak dia ikut perjuangan kita di alam siber. Tq..
salam,
BalasPadamsecara peribadi saya anggap PAS sekadar bersandiwara. PAS cuma nak lihat keuntungan politik yang memihak kepada mereka. jika tidak, kerjasama itu tidak akan terjalin.
Slm semuanya... terima kasih atas komen yang diberi ;-)
BalasPadamslm,harap terbaik bro....
BalasPadamalangkah indahnya jika penyatuaan itu dpt dibuat...too gud to B tru..
BalasPadam